Esplanade Zagreb Hotel

Limuzina

Hotel u svojoj raskošnoj ponudi nudi uslugu prijevoza limuzinom u partnerstvu s Oryx rent-a-carom. Dogovorite vrijeme i mjesto, a uniformirani vozač dočekat će vas sa smiješkom na licu.

Riječ je o vrhunskoj i profesionalnoj usluzi koja vam nudi brz, diskretan, luksuzan i učinkovit prijevoz do vaše destinacije. Bilo da vam treba prijevoz od/do zračne luke, razgled grada, usluga prijevoza na mjesto vašeg sastanka, ili pak u drugi grad ili državu, slobodno nam se obratite.

Na raspolaganju su vam profesionalni vozači - stručni i iskusni koji su prošli školu sigurne vožnje te govore strane jezike.
Opustite se u luksuznim, mirisnim automobilima uz glazbu po želji u kojima će vas dočekati vlažne maramice za osvježenje, besplatan wi-fi, bočica negazirane vode i primjerak Esplanade view magazina.

Cijena usluge vožnje prostranom Audi A6 limuzinom iznosi 560 kn (75€). Cijena prijevoza u Mercedes V klasi iznosi 700 kn (94 €) 

Za prijevoz na ostale lokacije potrebno je uputiti upit sa specifikacijama. Ponuda uključuje isključivo automobile u floti Oryx rent-a-cara.

Esplanade Concierge
T. +385 (0)1 4566 055
M. concierge@esplanade.hr

Concierge

Segway obilazak grada

Lokacija

Dolazak u Zagreb

Vrijeme

Kontakt

Esplanade Zagreb Hotel ConciergeEsplanade Zagreb Hotel LocationEsplanade Zagreb Hotel Arrive to ZagrebEsplanade Zagreb Hotel Contact